Aktuality a články

História pečenia chleba

História pečenia chleba sa viaže na dopestovanie prvých obilnín. Skoro po tom, čo sa ľudia naučili pestovať semená, sa chlieb stal hlavnou zložkou stravy mnohých kultúr po celom svete.

10. 07. 2020, Gastro news

Čím sa vyznačuje dobrá kuchyňa?

Dobrým jedlom. Kvalitnými surovinami, profesionálnymi receptúrami a dodržaním všetkých potrebných postupov.

04. 07. 2020

Ako sa zo záľuby stane profesia?

Cukrári a cukrárky sú presne tie typy ľudí, pre ktoré je presnosť v receptúrach záväzná, vyznačujú sa trpezlivosťou, kreativitou a tiež zvedavosťou.

03. 07. 2020

Odborné kurzy, s ktorými si môžete otvoriť vlastnú reštauráciu, cukráreň, či pekáreň.

Dostať sa do gastronomického biznisu, doplniť si vzdelanie a získať odborné skúsenosti, môžete prostredníctvom rekvalifikačných kurzov v Gastro Academy, ktoré sú akreditované Ministerstvom školstva a so vzdelávaním majú dlhoročné skúsenosti. Doklad o absolvovaní kurzu je plnohodnotným podkladom pre založenie živnosti.

01. 06. 2020

Naše webové stránky používajú cookies a uchovávajú Vašu IP adresu. Viac informácií nájdete tu.