Tipy od cukrára: Kto by nemiloval jablkové koláče?

Jablká patria do sezónnych receptov každej cukrárky, či cukrára.

jablkovy kolac.jpg

Jablká sú naviac aj veľmi cennou surovinou pre zdravie - dodávajú telu vlákninu a obsahujú veľké množstvo vitamínu C, vďaka čomu môžu odstrániť z tela nežiaduce toxíny. Jablká neobsahujú žiaden tuk, sodík ani cholesterol. Ak by každá osoba staršia ako 50 rokov jedla každý deň jablko, tak by sa dalo predísť každý rok tisíckam úmrtí, ktoré sú spôsobené infarktom a mŕtvicou.

Receptúry a postupy aj na prípravu sezónnych dobrôt získate na kurze Cukrár/Cukrárka. https://www.gastroacademy.sk/kurz/cukrar

Ilustračné foto: freepik

 

publikované: 03. 09. 2020

Naše webové stránky používajú cookies a uchovávajú Vašu IP adresu. Viac informácií nájdete tu.