Tipy od kuchára: Čo by malo byť zaradené na jedálnom lístku reštaurácie zameranej na rodiny s deťmi?

Rodiny s deťmi tvoria značnú časť návštevníkov reštaurácií. Na čo by ste mali myslieť, ak je toto aj vaša cieľová skupina?

zmrzlina.jpg

Otvárate alebo rekonštruujete reštauráciu a máte v pláne prilákať do nej najmä rodiny s deťmi? Pamätajte na to, že okrem bezbariérového prístupu, bezpečného priestoru a funkčného detského kútika, rodičia očakávajú najmä to, že sa ich deti najedia. Určite je potrebné prispôsobiť ponuku jedál detskému stravníkovi veľkosťou porcií a oceňovaným gestom je aj samostatne vytvorené detské menu. Do menu pre deti zaraďte cestoviny, rizoto, či klasické kura s hranolkami alebo ryžou. Nemala by Vám chýbať ani ponuka sladkých jedál ako sú palacinky, šúľance alebo zmrzlina. A rodičov bude motivovať na opätovnú návštevu aj to, ak nezabudnete na detaily ako sú detské stoličky, podbradníky či nerozbitné misky na detskú výživu.

Viac praktických tipov pre zostavovanie vhodného menu sa dozviete v kurze Kuchár/Kuchárka https://www.gastroacademy.sk/kurz/kuchar

Foto: Freepik

publikované: 03. 09. 2020

Naše webové stránky používajú cookies a uchovávajú Vašu IP adresu. Viac informácií nájdete tu.