História pečenia chleba

História pečenia chleba sa viaže na dopestovanie prvých obilnín. Skoro po tom, čo sa ľudia naučili pestovať semená, sa chlieb stal hlavnou zložkou stravy mnohých kultúr po celom svete.

kurz-pekar.jpg

Od tých dôb si každá kultúra vytvorila svoj vlastný spôsob prípravy chleba za použitia miestnych surovín a postupov pre ňu jedinečných. 

Tiež milujete vôňu čerstvo upečeného chleba? Chcete sa stať profesionálnou pekárkou alebo pekárom? Pre Váš odborný štart získate na rekvalifikačnom kurzu Pekár/Pekárka okrem prehľadu histórie a receptúr, aj zaučenie v reálnej prevádzke. 

Informácie a podmienky tu: https://www.gastroacademy.sk/kurz/pekar

publikované: 10. 07. 2020

Naše webové stránky používajú cookies a uchovávajú Vašu IP adresu. Viac informácií nájdete tu.