Ing. Soňa Gavurníková, PhD.
Referencie od našich klientov
Katarína Vavrušová
Pani Gavurníková je výborná lektorka na vysokej odbornej úrovni, pri výklade uvádza veľa príkladov a zaujímavostí, je trpezlivá, dáva priestor na otázky, učebnice krásne spracované a všetko vysvetlené do detailu. Hodnotím na výbornú.
Petronela Burianová
Komunikácia s Gastro Academy je výborná, majú rýchlu odozvu aj reakciu. V kurze a v obsahu mi nič nechýbalo, pani lektorka zodpovedala na všetky naše otázky a tému prebrala do hĺbky. Pre profesionánly prístup Gastro Academy odporúčam kurz.
Zuzana Haršányová
Kurz splnil moje očakávania. Prebrali sme všetko ohľadom pečenia chleba i pečiva. Technický problém s prístupom k materiálom bol veľmi rýchlo vyriešený zo strany Gastro Academy. Obsah kurzu bol primeraný. Pani lektorka bola odborníčka, ktorú jej práca skutočne baví. Všetky otázky nám zrozumiteľne zodpovedala. Bola veľmi milá a flexibilná. Vďaka pani lektorke sme sa tešili na každú konzultáciu.
Nikola Červeňáková
Hodiny boli poučné, plné informácií. Som veľmi spokojná, keďže spracovanie ma veľmi nadchlo. Gastro Academy vždy ochotne poradila, poskytla požadované informácie. Maximálna spokojnosť. Myslím si, že pani lektorka Gavurníková nám vždy vedela podať informácie tak, aby nás zaujali. Danú problematiku vysvetlila do hĺbky a tak, že sme tomu porozumeli. Pani Gavurníková bola skvelou lektorkou, hodiny boli prínosné. Vždy hodinu oživila nejakým praktickým príkladom v podobe videí. Zodpovedala naše otázky, zapájala nás do danej problematiky, pýtala sa na naše osobné skúsenosti. Kurz odporúčam, bolo to odborné, a pre rekvalifikáciu, prípadne pre nadobudnutie nových vedomostí to bolo veľmi prínosné.
Róbert Vico
Kurz bol nad očakávania, bol som veľmi spokojný, dozvedel som sa viacero nových informácií od pani lektorky a aj od kolegov z kurzu. Komunikáciu s Gastro Academy hodnotím na výbornú, bol som milo prekvapený starostlivosťou a ochotou Gastro Academy... a za ich veľkú trpezlivosť:-) Obsah kurzu hodnotím tiež na výbornú. Najmä oceňujem otvorenú diskusiu a praktické informácie pre budúcu pekársku prax. Práca lektorky je fantastická, nebolo čo vytknúť. Profesionálny prístup, vynikajúca komunikácia, príjemné vystupovanie a profi moderovanie diskusií účastníkov skupiny. Kurz určite odporučím, dá informácie, z ktorých možno čerpať pri reálnej výrobe. Napriek množstvu inej práce som bol "prinútený" sa poctivo pripraviť na test i ústnu skúšku.:-)
Andrej Fašung
Kurz bol obsiahly, splnil všetky ocakavania. Komunikácia výborná, ochotný, dostal som všetky info ktoré som potrrboval.
Igor Nemčok
Nečakal som, že sa dozviem toľko teoretických znalostí, ani vedeckých súvislostí pri pekárskej praxi. Určite tento kurz nie je len "doplnkom" na získanie živnostenského oprávnenia. Ochotná a milo naladená lektorka, no podľa môjho názoru aj odborne zdatná. Vzhľadom na moje plánované zameranie mi trochu chýbali informácie o menej tradičných postupoch, alternatívnejších surovinách, ale to by asi nebolo možné vzhľadom na rozsah vyučovania. Pri diskusiách s lektorkou sme však preberali aj tieto oblasti. Bezproblémová a rýchla ochota zo strany Gastro Academy pri riešení všetkých situácii, ktoré sa v mojom prípade vyskytli.
Lenka Škultétyová
Lektorka veľmi ústretová, dobre zorganizované, na kurze mi nechýbalo nič.
Katarína Danišková
Kurz splnil očakávania nad mieru. Dozvedela som sa veľa užitočných poznatkov, o ktorých som nevedela. Priblížili ste mi veľmi pečenie s droždím, s ktorým som vôbec nemala skúsenosti. Ďakujem. P. lektorka Gavurníková bola veľmi ústretová a poradila so všetkým. Vysvetlila nám všetko o čo sme ju požiadali. Praktické príklady. Veľmi profesionálna. V kurze nechýbalo absolútne nič. Zaujímavé videá nám pani lektorka púšťala a predanie jej vedomostí bolo na vysokej úrovni. Odporúčanie kurzu na 100%
Mária Knapková
Komunikácia s Gastro Academy je veľmi dobrá. Rýchle a promptné reakcie cez mail aj telefonicky. Obsah kurzu veľmi dobrý, všetky témy boli dobre odprezentované aj diskutované. Vysoko hodnotím prácu pani doktorky, odborne na vysokej úrovni, veľmi príjemne všetkých zapájala do diskusie, preukázala vysoký prehľad v odbore aj schopnosť nás všetkých zaujať ako pedagóg Odporučím rada kurz, v prípade záujmu napr. o pekárstvo je dôležité začínať základmi o múke, technológiách aj postupoch, nestačí len spraviť recept bez porozumenia, čo sa v ktorom stupni prípravy chleba skutočne deje. Kurz splnil moje očakávanie, aj ho prevýšil
Mária Bölcs
Prívetivý prístup p. lektorky, ochota odpovedať na otázky. Komunikácia s Gastro Academy je bezproblémová a rýchla. Kurz odporúčam pre jednoduchosť ( on-line školenie, netreba cestovať), super spoluprácu. V obsahu kurzu by som sa viac zamerala na technológiu výroby samotnej, viac rozvinula kvásky, miesenie, chyby pri výrobe, ako sa dajú chyby počas procesu korigovať.
Roman Borak
S komunikáciou Gastro Academy som veľmi spokojný (presná, rýchla komunikácia, ochota, vyčerpávajúce informácie…) Obsah kurzu hodnotím veľmi pozitívne, dostatok detailných informácii… s prácou lektorky som bol taktiež veľmi spokojný (ochota, odbornosť…) Kurz Pekár by som určite odporučil…, jednak som spokojný, navyše nepoznám “nikoho”, kto by to “robil” lepšie…