Ing. Emília Bačová

Ing. Emília Bačová

Absolvovala STU materiálovo technologickú fakultu, pracuje ako lektor odborných predmetov, neustále sleduje nové trendy a na kurzoch sa rada podelí o svoje praktické skúsenosti z cukrárenskej výroby.

Referencie od našich klientov

Lucia Medveďová

Naučila som sa veľa nových receptov a vychytávok do “cukrárskeho sveta”. Pani lektorka bola veľmi milá a láskavá. Vysvetlila a odpovedala na všetky otázky, ktoré sme mali. Maximálna spokojnosť s komunikáciou s Gastro Academy - v tíme máte veľmi ochotných ľudí. Za mňa nechýbalo nič.

Katarína Šimonová

Kurz detailne zahŕňal všetko čo som potrebovala vedieť. Prácu lektorky hodnotím veľmi pozitívne, ochotná všetko vysvetliť, milá, ústretová, vtipná, kurz úplne splnil moje očakávania.

Mgr. Lenka Homolová

Veľmi dobrý lektor, kurz bol prebiehal detailne do hĺbky učiva.

Kamila Gabošová

Veľmi sa mi kurz páčil, obohatil ma hlavne po teoretickej stránke, spoznala som nových ľudí a pani lektorka bola veľmi príjemná a ochotná nám odovzdať všetky svoje skúsenosti. Keď niekoho zaujal nejaký konkrétny príklad tak sme ho vždy prebrali detailnejšie.

Ľudmila Jandušíková

Veľmi kvalitná výučba s kvalitnou lektorkou, ktorá tomu veľmi rozumie a vie do podrobna (aj navyše) vysvetlit tému. Pani Bačová bola veľmi milá, ochotná, zapájala nás do tém, komunikovala s nami, informácie na jednotku. Ľudia, s ktorými som komunikovala pohotovo reagujú, ochota a nápomoc. Jednoznačne odporúčam, pretože tento kurz bol na veľmi vysokej úrovni, veľmi veľa ma naučil a splnil moje očakávania nad mieru.

Eva Kujanová

Veľa praktických príkladov, výborná práca lektora a dobrá komunikácia.

Mgr. Anna Čiefová

Naučila som sa vela nových veci, ktoré mi doteraz chýbali takze očakávania boli naplnené. Pani lektorka je výborná odborníčka, moc som bola spokojná. Profesionálny prístup, kvalitne učebne materiály.

Mgr. Katarína Novotová

Kurz nadmieru splnil očakávania, komunikácia s gastro academy úplne super, všetko do bodky prepracované, úroveň vysoká, lektorka najlepšia, zlatá príjemná žena :) Ak aj boli nejaké vedľajšie otázky boli nám zodpovedané. Profesionálna úroveň.

Lenka Búryová

Naučila som sa veľa nových vecí, ktoré využijem pri práci, množstvo príkladov, veľa nových receptov. Lektorka bola milá, veľmi ochotná.

Ing. Maroš Goga

Príjemná pani lektorka, dobre fungujúci systém online prednášok, vhodný obsah teorie, skvelá komunikácia a ochota. Obsah kurzu bol vhodný a zaujímavý s pani lektorkou, ktorá uvádzala aj praktické príklady. Super.

Jana Miháliková

Veľmi profesionálny prístup, rýchla komunikácia, online výučba veľmi užitočná a praktická v tomto čase. Lektorka viedla lekcie výborne, zrozumiteľne, jasne, vidieť skúsenosti. Nad očakávania.

Michaela Sršňová Filadelfiová

Komunikácia s Gastro Academy na jednotku, lektorka, kurz, všetko ok. Kurz by som určite odporučila, zatiaľ všetko vybavené, vysvetlene.

Michaela Vizváryová

Kurz hodnotím nad očakávanie, výborná lektorka, milá, ochotná, ústretová. V kurze mi nič nechýbalo, všetko velmi dobre. Ustretovosť na výbornú.

Veronika Záhorská

S obsahom kurzu som bola spokojná, prebrali sme všetko čo bolo potrebné vedieť. Lektroka veľmi milá, komunikatívna, profesionálny prístup.

Tamara Mihalcová

Skvela lektorka, mily prístup, veľa vedomosti a skúsenosti, dlhoročná prax. Všetky informácie od Gastro Academy do podrobna obsiahnuté v mailoch, nebola potrebná žiadna ďalšia komunikácia. V kurze bolo spomenuté všetko potrebné a aj zaujímavé.

Katarína Hamorníková

Komunikácia s Gastro Academy je bezproblémová, ochotne vysvetlia informácie o priebehu kurzu. Obsah kurzu je zrozumiteľný, postačujúci a taktiež práca s pani lektorkou Bačovej je príjemná

Mária Dávidová

Výborné materiály, lektorka, veľa príkladov, záujem odovzdať čo najviac infomácií, skvelá komunikácia s účastníkmi, ústretový a profesionálny prístup ako usporiadateľov tak aj lektorky. Na kurze mi nechýbalo nič, všetko bolo vysvetlené a doplňujúce otázky zodpovedané, veľká spokojnosť s priebehom kurzu.

Viktória Vedrődyová

Kurz bol zaujímavý, rozšíril obzor, obsah kurzu bol v poriadku, možno posledná lekcia, čo sa prednášala mohla byť viac rozpísaná v materiáloch na učenie, lektorka snaživá, milá, spokojnosť.

Pavla Kolesárová

Tento kurz splnil moje očakávania nad mieru a som veľmi spokojná. Zo strany Gastro Academy bol prístup v celom rozsahu komunikácie a zariaďovania chodu a pribehu kurzu nadštandardný. Ústretovosť a ochota bola samozrejmosťou čo je v dnešnej dobe už vzácnosťou. Obsah kurzu bol dostatočný, ja osobne som sa naučila široký záber nových vecí a poznatkov. Štúdijné materiály ktoré som používala počas kurzu sú spracované dostatočne a sú podrobné a zrozumiteľné. S našou pani lektorkou Ing. Emíliou Bačovou som bola veľmi spokojná, milá, ústretová, zapájala nás do procesu a pýtala sa často či všetkému rozumieme. Je prezentovanie učiva bolo výborné. Určite budem odporúčať kurz Cukrár. Z pohľadu profesionálnosti, prístupu, odbornosti a spoľahlivosti je Gasto Academy jednotka na Slovensku.

Laura Somogyiová

V komunikácii s Gastro Academy mi všetky informácie boli ochotne povedané, dotazy vždy vysvetlené, milý prístup a všetko v poriadku. V kurze mi nič nechýbalo …naučila som sa veľa nových veci, ktoré mi pomôžu ako doma tak aj profesionálne. Lektorka má zaujímavé rozprávanie aj vystupovanie a nie len zdĺhavé a monotónne …mohli sme sa kedykoľvek zapájať.

Romana Kováčiková

Kurz obsahoval dôležité informácie a osvedčenie, ktoré potrebujem pri ďalšej podnikateľskej činnosti. Splnil moje očakávania, dokonca aj viac. V Gastro Academy je najochotnejší a najmilší personál, vždy som sa dozvedela čo som potrebovala rýchlo a výstižne. S pani lektorkou som bola veľmi spokojná, ochotná, milá, veľa skúseností svojich nám predala. Kurz Cukrár určite odporučím. Je to najjednoduchšia cesta ako získať osvedčenie k vysnívanej práci. V skriptách mi chýbalo viac uvedených receptov.

Natália Bodnárová

Moje očakávania sa naplnili, som veľmi spokojná, že som si vybrala práve Gastro Academy. Skvelý prístup v komunikácii s Gastro Academy. Pán, s ktorým som komunikovala bol veľmi ochotný, vždy rýchlo reagoval na moje otázky. V kurze sme detailne prebrali všetko potrebné. Úžasný prístup pani lektorky v kurze. Prednášky ma bavili, rozprávala pútavo a vždy sa nás snažila zapájať do diskusie. Kurz určite budem odporúčať svojim známym.

Monika Jurčíková

Lektorka bola výborná. Jasne a zrozumiteľne vysvetľovala študijný materiál. Veľmi milá, ochotná odpovedať na každý dotaz. Kurz sa mi páčil.

Katarína Škreňová

Témy v kurze boli výstižne, nie zbytočne dlhé, prednesené podstatne veci. Komunikácia s Gastro Academy je Veľmi dobrá. Veľmi ochotný pán, ktorý so mnou komunikoval, či po telefóne, či mailom, reakcia je rýchla. Práca lektorky je na 1*. Kurz určite odporúčam. Aj mne bol kurz odporučený známou, ktorá si robila u vás koncom roka kurz kuchár.

Adriana Kissová

Kurz, ktorý som absolvovala splnil všetky moje očakávania. Chcem vyjadriť veľkú vďaku Gastro Academy za ochotu, pomoc a včasne podrobné informácie. Obsahovo mi kurz poskytol veľmi podrobné a odborové informácie. Pani lektorka Bačová je veľmi empatická, profesionálna, veľmi si cením jej ľudský prístup. Kurz určite odporučím pre Vašu profesionalitu a porozumenie.

Marta Garajová

Kurz splnil všetky očakávania. Komunikácia s Gastro Academy je maximálne profesionálna. Lektorka bola veľmi trpezlivá a skúsená. Kurz by som odporučila pre každého, ktorý má rád túto tému cukrárstva. Je to veľmi komplexné a vecné, preto vaša Gastro Academy.

Zuzana Csáderová

Teoretická časť kurzu bola podrobná, poskytla vynikajúci základ k zvládnutiu praktickej časti. Keďže som pred kurzom nemala veľa skúseností, kurz mi dal vo všetkých oblastiach množstvo konkrétnych, užitočných informácií, praktické tipy. Páčilo sa mi, že všetky víkendy boli “ zvečnené” v podobe fotiek aj videí, aj to, akým spôsobom sa to zverejňovalo na sociálnych sieťach. Atmosféra na kurze bola naozaj skvelá, výborná nálada, skvelá skupina, lektorky a celý tím :).

Lenka Joštová

Teoreticka cast kurzu sa mi pacila, boli tam obsiahnute vsetky dolezite informacie, ktore su potrebne k praxi. Naučila som sa ako maju spravne vyzerat rozne receptúry, naucila som sa spravne robit zakladny zltkovy krem. Francúzske dezerty boli ore mna najvacsim prinosom, pretoze doma by som takéto recepty tak skoro neskusila kvoli narocnym formam a surovinam. Atmosfera bola vyborna, zoznamila som sa so super ľuďmi a vzdy som sa velmi tesila, ani neviem ako rychlo to preslo. Urcite mi bude toto vikendove pecenie chybat. Z kurzu mame skvele fotky, videa, reels na instagrame. Robite svoju pracu velmi dobre, nevedela som ako to bude prebiehat, co mam ocakavat, bola som milo prekvapena. Drzim vam palce, aby tento kurz trval este dlho.

Lenka Balušíková

Vedomosti z teoretickej časti mi boli veľkým prínosom pri praktickej časti. Ak by som sa rozpisovala čo všetko som sa naučila tak by asi táto kolonka nestačila, ale zhrniem to od základných surovín cez hmoty/cestá, polevy, náplne, ozdoby, čokoládu, rôzne druhy zákuskov/koláčikov, slaného pečiva až po skladovanie potravín a samozrejmú hygienu, ktorá musí byť!!! Veľmi som sa tešila na každý víkend, myslím si že sme si všetky dievčatá sadli aj s pani lektorkami a veľa sa od nich naučili. Taktiež sa teším, že máme zaznamenané všetky koláčiky a aj naše cukrárske postupy na fotkách. Tím Gastro Academy je úžasný, nápomocný, vždy sa snažia vyriešiť každú pripomienku k spokojnosti, som veľmi rada, že som práve tu absolvovala tento kurz.

Simona Strapecova

V teoretickej časti bolo obsiahnuté asi všetko čo sme potrebovali . Samozrejme, človek si musí materiály doma študovať aj sám, bez toho to nejde . Hocijaké otázky nám boli vždy zodpovedané, vysvetlene. Kurz určite predčil moje očakávania . Myslím,že každý kto sa o cukrarcinu reálne zaujíma, dával pozor a naučil sa veľa nových veci . Naučila som sa napríklad aj používať správne pomôcky k daným veciam na čo všetko môže slúžiť cukrársky nôž alebo stierka. Určite ma zaujímala výroba klasických zákuskov ako krémeš, veterník, venčeky či plnené pusinky , parížske rožky. Receptov je mnoho,ale vidieť výrobu takto pod dohľadom skúsených lektoriek bolo super, keďže nás vedeli hneď upozorniť ak niečo robíme zle. Asi najviac ma zaujala výroba francúzskych dezertov. Bolo to len také nazretie do tejto časti cukrarciny, ani som nedýchala či sa pekne zmrazia, vyjdú z formičiek ako majú . A potom výroba bratislavských rožkov bola úplne úžasná . Nikdy som si nemyslela že sa ich naučím robiť naozaj dobré a naučila som sa. Na tieto víkendy som sa neskutočne tešila . Dochádzala som z Nových Zámkoch, vlaky neustále meškali, domov som sa niekedy dostala až večer a nebol čas na nič iné. Ale bolo úžasné stretnúť ľudí,ktorí sú na rovnakej vlne, ktorých baví piecť a učiť sa nové veci. Tento kurz nás nielen naučil,ale myslím že dal aj nové priateľstvá. Atmosféra bola vždy dokonalá,ako sa každý ráno tešil čo sa tento víkend bude piecť, sledovanie trub či nám cestá rastú ako majú a tak . Za mňa úžasný zážitok ❤️. Držím vám palce , ste skvelý kolektív s odhodlaním naučiť a vyučiť budúcich cukrárov. Veľmi sa teším že som mohla byť nachvíľu v tomto tíme. Ďakujem za všetko .

Katarína Gelo

Asi by som zapísala veľa strán, čo mi všetko kurz dal. No najmä veľmi veľa cenných rád od našej lektorky a možnosť vyskúšať množstvo receptov ako tradičných zákuskov, tak aj moderné dezerty. Celý tím Gastro Academy je úžasný, ľudský a vždy ochotne pomáhali so všetkým, čo bolo treba zabezpečiť. Aj vďaka ním sa vytvoril na kurze rodinný duch, ktorý sa na konci ťažko opúšťal. Kurz bol perfektný, nič by som nevedela vytknúť. Lektorka nám ochotne odovzdala svoje skúsenosti nadobudnuté rokmi, čo si nesmierne vážim. Veľa nám pomohla aj na praxi, ukazovala nám, ako sa má robiť všetko správne a zároveň ako sa nemá robiť. Dúfam, že si všetko zapamätám a budem roky čerpať z týchto vedomostí.

Naše webové stránky používajú cookies a uchovávajú Vašu IP adresu. Viac informácií nájdete tu.